Zo dat was een mooie dag vandaag bij het congres van de Baak, Vitae en Pentascope met bovenstaande titel. Ik heb veel moois gehoord dat ik komende dagen on-line zal gaan zetten. Dat zal enkele dagen duren, aangezien ik morgen weer op een congres ben om te bloggen.
Ik wil van een aantal keynotes hier een verslag neerzetten in de vorm van tekst. Daarnaast heb ik de audio, die ik in podcastvorm ga posten. En ik heb nogal wat video. Maar die moet natuurlijk eerst bewerkt worden.
Als eerste zet ik hier alvast de foto’s neer zodat je al een beeld kunt krijgen. Je kunt op de foto’s klikken om hem groter te zien of op de link onder de foto’s voor de complete set. De foto’s komen in willikeurige volgorde. Dus de volgende keer als je terug komt zie je weer andere. De set bevat 56 foto’s.
Het congres werd gehouden bij Herik Rail, een bijzondere lokatie. Dus als je af en toe treinstellen ziet dan klopt dat ­čśë

Dit is de link naar de complete set
Als je de tag schitterend organiseren onder deze posting op mijn weblog gebruikt krijg je dus steeds alle postings te zien die daar bij horen. En natuurlijk komt er steeds een up-to-date lijstje van relevante berichten onder elk stukje.
Zo nu de presentatie van prof. Wessel Ganzevoort maar eens verder uitwerken, want die vond ik toch wel heel boeien.