Selecteer pagina

Videofilms maken - Laat anderen voor mij spreken!

Voor het verbeelden van jouw verhaal door middel van video vind ik een persoonlijke klik belangrijk. Want het juiste gevoel moet overkomen bij degene die jouw video bekijkt. Een fijne samenwerking zorgt ervoor dat jouw product, dienst, evenement etc. eerlijk en authentiek over komt zoals je hebt bedoeld. Hieronder vertellen een aantal relaties hoe de samenwerking verliep, wat ze vinden van mijn dienstverlening, wat het resultaat is en hoe het proces verliep.

Handig voor jou om te kijken of mijn aanpak bij jou past. Het bespaart je een hoop gezoek, want zo ervaar je bij het lezen van deze referenties of een klik mogelijk zou kunnen zijn.

“Hans is een bijzonder kundig en uitermate ervaren video- en filmmaker. Hij denkt altijd met je mee, komt met creatieve suggesties en begeleidt je stap voor stap naar een uitstekend eindresultaat. Hij is daarbij ook nog eens zeer aangenaam in de omgang.”
Hans Wanningen

Writer/Editor, Meditation Teacher/Coach, Communication Advisor, Freelancer / HAN

“Wat Hans in mijn beleving heel goed kan, is bijna alsof Hans zelf er niet is, weergeven wat er speelt en mogelijk is. Hij kan de mensen die hij verbeeldt, zo presenteren dat hij hen versterkt”
Frits Roelofs

Beleidsmedewerker Studievoortgang en Aansluiting, HAN

“Ik heb Hans leren kennen als een zeer betrokken vakman met oog en oor voor het produceren van prachtig geluids en beeldmateriaal. Een prettig mens om mee samen te werken, een aanwinst voor een organisatie die zich graag wil tonen aan de buitenwereld.”
Wim Rutgers

Beleidsadviseur HAN Campus Arnhem & Adviseur Ondernemerschap, HAN

“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren: Hans zorgt middels zijn video’s voor de verbinding tussen mensen. Hij geeft vorm aan de ‘fluïde organisatie’ waar we naartoe gaan. Een compliment voor zijn aldoor positieve drive en wil om anderen een podium te geven.

Curious, connecting, foreseeing, promoting, inspiring, teaching. What I admire most about Hans is his ‘social awareness’, being able to inspire top AND bottom. Hans is easy to be with.
I recommend Hans to everybody in search for blending online and offline experiences.”

Guido Crolla

DenkBeeldHouwer, HAN

“Working with Hans on the Video Blog has been professionally enlightening. He is a great and experienced Social Media specialist and video blogger showing magnificent skills in engaging with the audiences, SEO, as well as shooting, editing and distribution of the videos.I am thankful for being able to work together with him on this particular project!”
Diana Boeva

Email Marketing Manager, Uber

“Hans is a very inspiring person, he knows exactly how to catch your attention in a very enthusiastic way. Hans is creative, full of ideas and will always try to help find a solution to increase business. I can definitely recommend Hans to hire and to business with.”
Jeffrey Grootfaam

Business Development Manager, IQ4Learning - Square Learning Solutions BV

“Wat ik zeer waardeer aan Hans is dat hij adequaat en snel is. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Ook inhoudelijk wordt hij geraakt door de projecten, waardoor hij ook enthousiast is als hij filmt en vragen stelt of zaken verheldert.”
Miriam Jager

Docent, projectleider Allesbinder Honigcomplex, kwartiermaker bij COEN, HAN

“As one of the many persons I worked with, Hans was one of the few colleagues with the most progressive approach and vision on new markets and trends. More than once Hans got my attention with his vision and the specific use of new marketing tools. Besides this Hans is a great lecturer. I can highly recommend doing business with Hans.”
Harro Tillema

Co-owner & Founder, Paragon-Stands

“Met Hans samengewerkt om #HANwandelt voor Vierdaagse lopers op te bouwen. Dankzij de tomeloze inzet van Hans Mestrum zijn er meer dan 1.5 miljoen impressies geweest op tweets, hashtag en zijn videoblogs. Hij heeft 17 videoblogs gemaakt. Het mooie van Hans is dat hij de videoblogs en social media met elkaar combineert. Een waardevolle samenwerking. ”
Petra Ligtenberg

Projectleiding | Procesontwerp | Toezichthouder 3.0, Bureau Ligtenberg

“Hij filmt mensen vanuit vertrouwen en dat stelt mensen op hun gemak. Hij laat het liefst mensen spontaan hun verhaal vertellen, zonder teveel voorbereiding en sturen. Hierom waardeer ik Hans erg als filmmaker.
Naast het werken vanuit vertrouwen, wat ik het mooist vind, is Hans makkelijk benaderbaar door zijn relaxte houding en humor. Hij denkt mee wat hij kan betekenen binnen zijn opdracht. Hij denkt mee over wat te realiseren valt op korte termijn. Hij is duidelijk en snel in zijn communicatie, er zijn korte en snelle lijntjes mogelijk met Hans. Hij komt zijn afspraken na en communiceert over de voortgang. Klantgericht vind ik ook dat hij niet zijn eigen stempel wil drukken of wil sturen, maar zich ten dienste stelt van degene die hij filmt. De video´s van Hans hebben geen onnodige poespas, maar zijn eenvoudig, boodschap en verhaal centraal. Vaak een persoonlijke invalshoek, wat erg krachtig is. Goede sfeer. Goede opbouw en context.”
Martine Amsingh

Onderwijskundig adviseur, HAN

“Hans is een bevlogen, betrokken werknemer en collega, die je altijd bij staat. Straalt rust uit en werkt goed samen. Daarnaast ook een gezellige persoon in de omgang. Fijn om mee te werken!”
Zohal Rezaie

Eventcoördinator, Duurzaam Gebouwd

“Ons eerste contact vond plaats via internet, beide betrokken bij het gedachtegoed van Arnold Cornelis. En hoe kan dat ook anders dan via internet? Hans is voor mij het levende voorbeeld dat fysieke ontmoetingen hand in hand kunnen gaan met virtuele. Hij weet mij dan ook keer op keer te inspireren mijn weerstanden onder ogen te zien en toch met behulp van multimediale toepassingen de wereld te verkennen. Hans weet mij daarbij vooral te boeien door de virtuele wereld simpel te maken.”
Debbie Molhuizen

Bewustmaker, Spreker, Begeleider en Auteur, Debbie Molhuizen

“Correct m.b.t afspraken. Transparant en helder in de samenwerking Creatief in de vormgeving Bewust van het belang van PR en professionel profilering voor een beroep en opleiding. Op uitstekende wijze door in goed overleg kwaliteitsfilmpjes te produceren. ”
Chris Raaijmakers

hoofddocent , HAN

“Hans Mestrum maakt videoblogs voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en ik heb hem enkele keren bij mogen staan om interviews af te nemen. Hans is een prettig persoon om mee samen te werken. Hij is zeer professioneel en neemt zijn werk serieus. Zijn passie voor het vak is duidelijk zichtbaar en zijn werk levert altijd mooie resultaten op. Hans staat altijd open voor een goed gesprek.”
Pauline Steerneman

PR & Communicatie Manager , Clarins Nederland

“I know Hans as an inspiring leader and as somebody who knows how to put ideas into practice, a special combination. I worked with Hans for 8 years, first as collegues, later he was my manager. He has the ability to see talents in people they themselves did not think of: for training, sales or management. As a manager he was also a respectful coach who inspires to develop and grow and act according to your convictions. Also regarding to new developments in IT, education and management he sees possibilities in an early stage and knows how to make them work: he is an innovator in heart and soul.”
Marja Verstelle

Realising online learning, open learning, future of learning - Programme Manager ICT in Education, Universiteit Leiden, Centre for Innovation The Hague - Leiden University, directorate of Academic Affairs

“Maakt kwalitatief sterke video’s, speelt goed in op de wens van zijn klanten, werkt snel en accuraat, communiceert helder over wat hij doet, komt afspraken na. ”
Niels Maes

Educational consultant/trainer, HAN

Pin It on Pinterest

Delen mag

Interessant? Deel het met vrienden.