Vaardig in geluk is een praktische handleiding voor meditatiebeoefening én voor meer geluk, geschreven voor mensen die nuchter in het leven staan en begrijpen dat geluk niet zomaar komt aanwaaien. Geluk is bovenal een zaak van het trainen van de geest. Het goede nieuws is: dat kun je leren; en de beste plek daarvoor is het meditatiekussen. Miljoenen mensen gingen je al eeuwenlang voor, tot hun grote tevredenheid. Hans Wanningen laat overtuigend zien hoe en waarom zenmeditatie merkbaar en meetbaar gelukkiger maakt.
Maar met mediteren alleen ben je er niet. Duurzaam geluk komt pas echt binnen handbereik als we de beoefening van meditatie verrijken met een stel excellente geluksbrengers: wakkere zintuigen, doelen die ons inspireren, een ontspannen en positieve instelling, een actieve levensstijl en een hechte vriendenkring.
Vaardig in geluk van Hans Wanningen (meditatietrainer bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, schrijver, filosoof) is een toegankelijke en direct toepasbare wegwijzer voor mensen die bereid zijn hun eigen geluk ter hand te nemen om zo hun levenskwaliteit duurzaam te verhogen. Een echte aanrader, zowel voor wie met mediteren wil beginnen als voor wie op zoek is naar ondersteuning om ermee door te gaan!