Hans on Experience als bedrijf
Per 1 januari 2017 was het dan zover! Hans on Experience is nu een bedrijf voor videoblogs. Ofwel videofilms. Dat betekent dus dat ik vanaf 1 januari 2017 opdrachten aanneem voor video-opnames en videobewerking. Dat kan zijn voor het maken van aftermovies, impressies, voorlichtingsvideo’s, interviews etc. Ofwel korte, authentieke en persoonlijke video’s die vaak gebruikt worden voor websites en social media. Makkelijk te delen en online te zetten.

Laagdrempelig
Stel je daarbij geen poespas voor en grote producties. Nee, ik werk kleinschalig en laagdrempelig. Snel en efficient en dus kostenbesparend. Hoe ik werk zit eigenlijk tussen het maken van een video met je smartphone en het opnemen met een professionele camera in. Dus met de kwaliteit van een professionele camera maar in een traject wat vele male korter is. Hieronder lees je er meer over.

Trots
Je bent trots op je bedrijf, je waardeert je medewerkers, je bent gepassioneerd bezig voor je club, je zet graag eens iemand in de spotlight, je introduceert een prachtig nieuw product of een nieuwe dienst of je wilt een herinnering van dat mooie evenement. Je wilt het wel van de daken schreeuwen en het aan iedereen vertellen en laten zien.

Eerlijk
Maar hoe doe je dat dan? Je hebt het al druk genoeg, je weet niet waar je moet beginnen, je bent bescheiden of hebt de technische middelen niet. Passie, trots, betrokkenheid, bevlogenheid, innovatie mogen getoond worden! Met één videobeeld zeg je immers soms meer dan met duizend woorden. Met beeld ga je vaak rechtstreeks naar het gevoel, het hart van je klant, medewerker, bezoeker of vriend en stemt hem of haar tot nadenken. Dat zou je wel willen: mensen bereiken en raken, zodat ze iets meekrijgen van jouw gevoel of iets van je leren of iets gaan zien. Dat kan kleinschalig zijn voor een paar personen, maar je verhaal bereikt ook duizenden mensen als we het via een videoblog op internet zetten, mocht je dat willen.

Gewoon
Welnu, wij kunnen jouw verhaal voor jou en voor je publiek verbeelden. We nemen jouw verhaal dat getoond en gedeeld mag worden als uitgangspunt en nemen het samen op op video. Ofwel een videoblog. Daarna laten we iedereen meegenieten, meekijken, leren en kennismaken met de beelden die over jou, je mensen, je product of dienst, huldiging of evenement gaan. Video wordt zo een zichtbare herinnering, een bouwsteen in je relatie met anderen, een beeld van jouw bekwaamheid. Video wordt een verhaal dat verteld mag worden. Eerlijke, authentieke beelden die laten zien hoe het is, hoe het voelt. Geen opsmuk, geen reclame, geen poespas.

Portfolio en relaties
Kijk eens in mijn portfolio en lees wat relaties over mij en mijn werk en mijn videoblogs vertellen. En als je nog meer achtergrondinformatie wilt over mij dan verwijs ik je naar mijn Over Hans Mestrum pagina en mijn website Hans Mestrum.

Nieuwsbrief en cadeautje
Je kunt je ook inschrijven op mijn nieuwsbrief waarin ik je op de hoogte houdt over alles wat met videofilms te maken heeft. Daarnaast krijg je van mij een cadeautje omdat de website vernieuwd is, nl. een gratis 5-delige nieuwsbrief over videoblogs ter waarde van 250 euro! Klik door voor het aanmeldformulier. Of neem contact met me op. Dat mag ook hieronder in de reacties.

Samen
Spreekt het bovenstaande je aan? Is er een snaar geraakt? Zie je aanknopingspunten? Laten we dan samen je verhaal gaan vertellen en vooral ook laten zien. Jij hebt je verhaal, ik heb de technische middelen om dat op te nemen, vorm te geven, te bewerken en te laten zien aan anderen. Ik werk laagdrempelig en effectief en met gevoel voor waar het om gaat. Geen grote cameraploeg, regisseur, massa’s kabels en veel gedoe. Ik hou het graag simpel. Je krijgt mij op bezoek met één camera met eventueel een microfoon. That’s all. Want jouw verhaal is al krachtig genoeg. Daar hebben we niet veel spotlights en toeters en bellen voor nodig. Je zult het ervaren alsof ik er zelf niet ben. Ik ben in staat dat weer te geven wat er speelt en mogelijk is. Ik presenteer mensen die ik verbeeld zo dat het hen versterkt. Natuurlijk ziet het eindresultaat er prachtig uit, want juist dat is mijn trots en passie!

Laten we beginnen!