Select Page

St. Matthew Passion livestream via internet met Monteverdi.tv

monteverdi.jpgMorgen toch eens kijken hoe dat werkt. Ik kreeg nl. een uitnodiging bij de livestream van de St. Matthew Passion Mattheus Passion uitgevoerd door Nederlands Bach Society vanuit Naarden. Dit ter gelegenheid van de premiere van Monteverdi.tv, the digital concert hall. Met een speciale code kan ik dan inloggen en het gebeuren live mee maken!
Ik weet alleen niet of het nu de Mattheus is of de St. Matthew Passion (update: zie de reactie hieronder). Als je op de homepage kijkt zie je een affiche van de Matthäus, maar als je de player gaat downloaden of kaartjes wil kopen dan staat er St. Matthew Passion….
Evengoed toch een mooi initiatief. Ik ben benieuwd hoe de kwaliteit is van die livestream. Ik heb intussen de player gedownload. Dat is een beeldvullende applicatie, net zoiets als Joost. Het scherm waar de livestream in zal worden afgespeeld is een Windows Mediaplayer.
Ha, schiet met net iets te binnen. Zou ik nu die livestream via ustream.tv hier aan kunnen bieden op mijn blog? Daarbij speelt natuurlijk de vraag of het technisch kan en of het legaal is. Hhmm, misschien dat de mensen bij Monteverdi daar wat meer over kunnen vertellen. Zou wel een leuke case en actie zijn voor de lezers hier.
Update: het is dus de Matthäus Passion lees ik op de site van de Bachvereniging.
Update 2: Matthäus Passion (originele Duitse naam) en St Matthew Passion (Engels schrijfwijze)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This