Leuk! Vandaag kreeg ik de hotelgegevens van het hotel in Hannover waar we verblijven. Dus nu gaat het zeker door. Ik heb namens PaceBlade 4 bloggers uit kunnen nodigen, die ieder een dagje naar de CeBIT komen en de avond ervoor in het hotel arriveren. Het hotel is in het centrum van Hannover en voor zover ik heb begrepen voorzien van W-Lan. De bloggers die naar de CeBIT komen zijn Erik van Roekel van MarketingFacts, Frank Janssen van Frankwatching, Pierre Gorissen van ICT&Onderwijs blog en Erno Hannink van Enthousiasmeren.nl.
Ze verblijven op uitnodiging van PaceBlade vooraf gaande aan hun beursdag in het zelfde hotel als ik en ik mag een hapje met ze gaan eten. Ze komen één voor één, dus dat betekent dat ik 4 dagen bezoek heb.
Op de beurs bezoeken we natuurlijk de Tulip Computers stand met PaceBlade en Conceptronic. Ik krijg de beschikking over 2 paceblades zoals het er nu uit ziet, nl. een PaceBook en een Easybook. Dus die kunnen we dan uitproberen. Op de stand van Tulip is sowieso internet access dus daar kunnen we dan bloggen. Maar misschien kopen we ook wel een wireless access kaartje.
Commodore is ook op de CeBIT, dus het lijkt me ook leuk om hun Commodore Gravel produkten eens te gaan bekijken.