Binnenkort ga ik weer livebloggen en wel op het seminar: Meer doen met minder. Efficiëntieverbetering door de uitbesteding van ICT-taken in MediaPlaza.

Lees hieronder het volledige programma.

Outsourcing is serious business maar in de praktijk blijken er nog teveel obstakels te zijn die succes kunnen verhinderen. En dat zijn gemiste kansen. Outsourcing: het moet en kan beter, maar hoe?
Daarom organiseert Media Plaza met toonaangevende partners het seminar ‘Meer doen met minder, efficiënter omgaan met ICT-middelen’. Het seminar geeft
inzicht in de mogelijkheden van ICT-outsourcing en brengt de belangrijkste aandachtspunten in kaart.

Security Plaza organiseert op woensdag 28 september het seminar Meer doen met minder voor directie, hoger management algemeen, IT directeuren en IT- en HR-managers.

Welke sprekers kunt u onder meer verwachten?
– Dagvoorzitter prof. dr. Daan Rijsenbrij, Vice President Capgemini Outsourcing en Voorzitter Platform Outsourcing Nederland, zal zijn uitgesproken visie over outsourcing op 28 september met u delen.

– John Leigh, British Telecom,
Welke ontwikkelingen zijn er en wat betekent dit voor outsourcing, resultaatmetingen en – het allerbelangrijkste – de resultaten.

– Marja van Strien, directeur Shared Services Organisatie van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, deelt haar ervaringen over outsourcing binnen VenW. Hoe is het Ministerie omgegaan met de gewijzigde processen en procedures richting de organisatie en met name de medewerkers.

Tevens ontvangen bezoekers het rapport ‘Insights into Outsourcing’ dat door Quint Wellington Redwood. Dit rapport bevat de uitkomsten van het in de Benelux gehouden grootschalige onderzoek naar outsourcing.

Deelnemers maken kans op een geheel verzorgd bezoek aan Malta om de mogelijkheden van outsourcing in de praktijk te ontdekken!