Technorati tags:

Zo daar is ie weer. Half 9 in de ochtend in een bijna lege zaal. Natuurlijk is Loic Le Meur er al wel. Ook liep ik Neville Hobson tegen het lijf. Hij gaat straks de sessie over podcasting e.d. doen
Gisteravond naar het feestje geweest in een hippe tent in een zeer chique buurt. Prachtig verlichte straten! Op het feestje weer een aantal mensen ontmoet. Ik heb daarbij een half uur gesproken me David Sifri CEO van Technorati. Hij kende mijn blog nog vanwege mijn Technorati screencast. Fijn gesprek met een fijne man. Geen poespas, gewoon met beide benen op de grond en bijzonder aardig

Verder heb ik Eduard de Wilde voor het eerst de hand kunnen schudden (trouwens ’s avonds in het hotel al onder het genot van een pilsje). Daarnaast Joris Leermaker van Ilse of liever de maker van web-log.nl ontmoet en mee gesproken (brabanders onder elkaar ­čśë ). En een hele tijd staan praten met Steven Kruyswijk. We hebben zeer uitvoerig gesproken over de duurzame veranderingen die momenteel waarneembaar zijn en waar webloggen e.d. een instrument/methode voor is. Wow man wat een geanimeerd gesprek was dat. Ik had zelfs geen tijd om een pilsje te drinken…..
Verder nog even wat handjes geschud van o.a. Yuri van de Geest en Raymond Spanjaard. Waarschijnlijk vergeet ik nu een paar namen. Sorry jongens.
Frank en Frank had ik natuurlijk ’s ochtend al ontmoet, evenals Henk de Hooge. Patrick Klaassen, heb ik helaas nog niet ontmoet.
Vandaag staat in het teken van de tools. Ik denk dat dit interessant wordt als je het programma ziet: RSS, podcasten, videobloggen, tracking/listening, socializing in 2055, ideas for 21st century (not blogging) en de future.
Mijn foto’s staan online. Je kunt die van de hele Les Blogsgemeenschap onder de Flickr tag lesblogs vinden. Voor de posting kun je de Technorati tag gebruiken die ik bij elke postinge gebruik om te taggen. Handig daarbij is Technorati mini. Alle postings die bijna realtime verschijnen kun je dan blijven volgen in een klein venstertje dat zich om de minuut ververst. Klik op deze search van Les Blog en kijk dan rechts dan zie de mini optie. Handig!
Tot zo meteen.