Select Page

Op naar Parijs! Op naar Les Blogs!

Zondagavond reis ik af naar Les Blogs een conferentie over webloggen en aanverwante zaken voor en door webloggers. Ik verblijf in Hotel Le Senat vlakbij de lokatie van de conferentie, Le Senat gelegen in het Jardin du Luxembourg (360 graden panorama). Ik vertrek met Varig (niet blijven zitten dus anders zit ik in Brazilië) om 20.00 uur vanaf Schiphol en vlieg dinsdag om 16.00 uur van Charles de Gaulle terug.
Het belooft een heel interessant programma te worden met belangrijke sprekers op het gebied van webloggen en social networking. De meeste bloggers trouwens komen uit nederland (na Frankrijk uiteraard). Er is ook een avondprogramma in The Alcatraz (hier). Of ik toe kom aan liveloggen weet ik nog niet. Mijn notebook heeft het gisteren begeven en nu heb ik een andere meegekregen waarvan de batterij niet werkt. Dus als ik niet bij een stopcontact kan zitten wordt het niks. Dan kan ik dus pas tijdens de pauzes on-line komen. Maar we zien het wel. Het hotel heeft wi-fi heb ik net even gechecked dus dat is alvast iets.
Update: ik lees net bij Loic Le Meur dat er maar 20 stopcontacten zijn……ppfff dat wordt rennen. Hij heeft ook nog een mooie site genoemd van The Alcantraz. Ik moet ook mijn tag nog aan passen van les+blogs naar lesblogs. Anders komen mijn postings niet onder de juiste tag terecht. Mijn tag van Flickr staat al wel goed zag ik (klik maar eens op de tag hieronder). Er is ook een chatroom geopend.

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Frank Meeuwsen

  Ah! Da’s mooi, dus kunnen we in elk geval vanuit de hotelbar loggen 😉 Ik zie je zondagavond op het dutch diner!

  Antwoord
 2. Hans

  Ja zeker!
  Op het diner zal ik niet zijn. Ik ga pas om 8 uur ‘s avonds de lucht in.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This