Zondagavond reis ik af naar Les Blogs een conferentie over webloggen en aanverwante zaken voor en door webloggers. Ik verblijf in Hotel Le Senat vlakbij de lokatie van de conferentie, Le Senat gelegen in het Jardin du Luxembourg (360 graden panorama). Ik vertrek met Varig (niet blijven zitten dus anders zit ik in Brazilië) om 20.00 uur vanaf Schiphol en vlieg dinsdag om 16.00 uur van Charles de Gaulle terug.
Het belooft een heel interessant programma te worden met belangrijke sprekers op het gebied van webloggen en social networking. De meeste bloggers trouwens komen uit nederland (na Frankrijk uiteraard). Er is ook een avondprogramma in The Alcatraz (hier). Of ik toe kom aan liveloggen weet ik nog niet. Mijn notebook heeft het gisteren begeven en nu heb ik een andere meegekregen waarvan de batterij niet werkt. Dus als ik niet bij een stopcontact kan zitten wordt het niks. Dan kan ik dus pas tijdens de pauzes on-line komen. Maar we zien het wel. Het hotel heeft wi-fi heb ik net even gechecked dus dat is alvast iets.
Update: ik lees net bij Loic Le Meur dat er maar 20 stopcontacten zijn……ppfff dat wordt rennen. Hij heeft ook nog een mooie site genoemd van The Alcantraz. Ik moet ook mijn tag nog aan passen van les+blogs naar lesblogs. Anders komen mijn postings niet onder de juiste tag terecht. Mijn tag van Flickr staat al wel goed zag ik (klik maar eens op de tag hieronder). Er is ook een chatroom geopend.

Tags: