Ondanks de blogstorm met verontwaardiging die is opgestoken is het goed om de andere kant eens te lezen. Daarom deze posting, waarom het nu juist goed was dat Loic al die onaangekondigde sprekers liet komen.
Ook vind ik het goed om te melden dat op het eind er toch nog een belangrijke aankondiging was die heel veel mensen gemist hebben. Er komt een open beweging die zich Bloggers For A Better World gaat noemen en die door Yossi Vardi gepresenteerd werd. Het is de bedoeling dat bloggers die mee wille doen aan deze beweging zich committen aan het schrijven van een posting vanuit en over ‘social responsibility’. Daarnaast plaats die blogger dan een button en link. Loic steunt dit of liever heeft het mt Yossi bedacht. Ook David Sifry van Technorati doet mee door er speciale tags e.d. voor te maken.
Met deze beweging en de postings kunnen we als bloggers verschil maken. Shimon Peres ondersteunt het ook van harte en zal er internationaal gezien aandacht voor vragen bij andere leiders. In dat licht gezien is de media aandacht van vandaag dus niet zo slecht. Maar de aanpak vandaag was verre van handig.
Ik ga dit initiatief eens goed bekijken, want ik schrijf vaak over dergelijke onderwerpen.