Vorige week zat ik met Tom van Brunschot te praten en die had zo’n mooie T-Mobile MDA. Ik heb even met hem zitten spelen met dat ding. Prachtig. Dat lijkt op een device waar je ook wellicht redelijk mee kunt bloggen. Ik kon in ieder geval bij mijn blogtool. Mooi dat Windows op zo’n apparaat werkt met internet connectie. En omdat er een ‘volledig’ toetsenbord bij zit kun je dus ook redelijk tekst in voeren. Zou toch graag eens zo’n ding testen smile_wink 
Maar waar ik ook achter kwam is dat mijn pagina Hans on PDA niet correct was. Ik bleek vergeten zijn deze index file over te zetten destijds (eind augustus). Dus mensen die die pagina gebruiken hebben niet veel nieuws meer gelezen. Excuses! Is nu gefixed.
Wat ik me nu nog afvroeg is, hoe ik dat met een CSS file zou kunnen regelen en automatisch als je binnen komt op mijn blog. Ik geloof dat Willem daar meer over weet. Willem hoe heb jij dat gedaan?
Misschien weet iemand anders hoe ik dat moet doen. Ik ben niet zo’n CSS programmeur. Heb daar eigenlijk nog niet mee bezig gehouden. Wie geeft me wat hints?