Select Page

IBM gaat podcasten

Ibm_podcastJawel. Je leest het goed. IBM gaat ook hip doen. Je kunt zeggen wat je wilt van de blauwe reus, maar ze zijn er wel steeds bij. Na RSS en het webloggen is het nu dus tijd voor dit fenomeen. Het wordt geintroduceerd en uitgelegd op de Investor Relations pagina. Uiteraard is er een RSS feed van. Je kunt ze ook downloaden als MP3 files. De podcasts worden uitgebracht onder de rubriek: IBM and the future of… Ze zeggen er zelf dit over:


"IBM Investor Relations presents a unique audio series entitled "IBM and the Future of…" on key business and technology topics. Download MP3 files or subscribe to the podcast feed to learn more about IBM’s thought leaders’ vision for the future."

De eerste is inmiddels beschikbaar: IBM and the Future of Driving. Lees er meer over, download de mp3 of abonneer je.

Natuurlijk krijgen ze weer veel exposure. Kijk maar eens in TechnoratiBlogPulse en Google.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This