Is ScribeFire zo mooi als het er nu uitziet terwijl ik dit maak. Ik zit nu via een button in Google Chrome toolbar in het ScribeFire scherm deze blogpost te maken. Ik zie de meeste zaken die ik nodig heb, zoals tags en categorieen. Het enige wat ik niet zie is hoe ik een featured image in het bericht krijg. Dat zorgt ervoor dat er bij de titel een plaatje komt te staan en op de homepagina dat plaatje ook weergeeft.

ScribeFire is een browser extensie, dus ik heb hem als Google Chrome extensie geinstalleerd. Handig! 

En terwijl ik nu de tags invoer geeft scribefire een lijst van mijn meest gebruikte tags weer. Wew. Verder kan ik ook nog aan deze posting gerelateerde berichten koppelen zoals je ziet. Die berichten komen dus van internet en kan ik selecteren. Nu maar eens publiceren en kijken wat er gebeurt. Het kan dus zijn dat ik deze blog weer delete.