Select Page

IBM gaat podcasten

Ibm_podcastJawel. Je leest het goed. IBM gaat ook hip doen. Je kunt zeggen wat je wilt van de blauwe reus, maar ze zijn er wel steeds bij. Na RSS en het webloggen is het nu dus tijd voor dit fenomeen. Het wordt geintroduceerd en uitgelegd op de Investor Relations pagina. Uiteraard is er een RSS feed van. Je kunt ze ook downloaden als MP3 files. De podcasts worden uitgebracht onder de rubriek: IBM and the future of… Ze zeggen er zelf dit over:


"IBM Investor Relations presents a unique audio series entitled "IBM and the Future of…" on key business and technology topics. Download MP3 files or subscribe to the podcast feed to learn more about IBM’s thought leaders’ vision for the future."

De eerste is inmiddels beschikbaar: IBM and the Future of Driving. Lees er meer over, download de mp3 of abonneer je.

Natuurlijk krijgen ze weer veel exposure. Kijk maar eens in TechnoratiBlogPulse en Google.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This