Weblogs discussie

Voor de liefhebbers post ik hier mijn bijdrage op marketingfacts naar aanleiding van de discussie over weblogs:
“Stephan, helemaal mee eens. Zoals ik al eerder meldde op mijn weblog draait het momenteel om het creeëren van beleveniswerelden, zoals Arnoud van Logaround ook als reactie geeft.
Overigens heb ik een bijdrage opgenomen over het evolutionaire proces van weblogs: Personal Media Aggregator. Volgens mij gaat het die kant op.
Oftewel: we moeten niet teveel navelstaren en ineens weblogs als het marketinginstrument neer zetten, het niet hype, maar ook niet af doen als och het gaat wel over. Weblogs passen ‘gewoon’ in deze tijdsgeest, niet meer niet minder en het ‘claimen’ van weblogs door marketeers is m.i. een poging aan te haken bij deze ontwikkeling in de experience economy. De discussie zou beter kunnen gaan over het vervolg op marketing, nl. Imagineering.
p.s. het is niet de bedoeling om mijn eigen weblog te promoten, maar slechts te helpen de discussie uit de hoek van hits, geld, flessen wijn, bloggies awards weg te halen en een lans te breken om te kijken naar wat er echt gebeurt bij mensen: zowel bij de lezers als de bloggers. Niet vanuit een marketing hoek, maar vanuit een breder perspectief.”

De reactie van Arnould is hier te lezen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This