Sketch

Nu even kijken hoe het bloggen met mijn iPad gaat. Ik gebruik daarvoor blogsy. Een hele mooie blog app voor de iPad. Het plaatje heb ik gemaakt met skitch op de iPad. Via blogsy kan ik het heel handig uploaden naar mijn blog. Blogsy maakt het ook mogelijk om o.a. uit YouTube en Flickr met slepen foto’s en video toe te voegen. Uiteraard ziet blogsy ook de foto’s op de iPad om toe te voegen met slepen.
Ook het toevoegen van tags en categorieën gaat handig. En natuurlijk kun je meerdere blogsaccounts toevoegen.
Er zitten in blogsy ook nogal wat bewerkingsopties en zoeken met Google Is ook geïntegreerd. Allemaal goed over nagedacht. En als het goed is komt dit dus zo meteen op mijn blog met ook Featured Image op de homepage.

Ik ben benieuwd.

Update: gelukt! Tags, categorieën, featured image, plaatje in de blog met de juiste alignment etc. allemaal goed gegaan. Zou nog handig zijn als je een excerpt kon maken in blogsy. Als ik trouwens meerdere plaatjes in een blogbericht heb staan en niet het eerste als features image wil hebben maar een andere, dan kan dat ook met een truc door dat plaatje nogmaals in te voeren bovenaan in het blogbericht met display:none in de html. Je ziet het plaatje dan niet in de blogtekst maar evengoed wel als featued image.