WordPress › Auto Featured Image « WordPress PluginsTot nu toe voegde ik de Featured Image die je op de homepagina ziet met de hand toe. Dat is omslachtig en als ik op mijn ipad een blog schreef niet mogelijk. Met deze Auto Featured Image plugin zou dat automatisch moeten gaan.
Als het goed is pakt ie het eerste plaatje in een blogpost. Even proberen dus.

Een plaatje gemaakt via Skitch van mijn scherm en dat hier geuploaded in de blog. Als dit lukt kan dat dus ook op een ipad, want daar heb ik ook Skitch op. Het plaatje moet geuploaded worden naar WordPress en de plugin doet de rest als het goed is. Als ik de preview bekijk zie ik het Featured Image in ieder geval al naast de titel staan.

Update: Het werkt dus! Mooie lifehack. Trouwens de plugin maakt ook automatisch een plaatje van een youtube video als die in je post staat en van externe links. Dus als het goed is moet er nu altijd een features image op de homepage staan.