Met veel enthousiasme, passie, idealen en de nodige ervaring op allerlei gebieden begon ik 1 augustus 2007 aan een nieuw avontuur. Mijn idealen volgend startte ik bij het Orion College. En wie mijn weblog heeft gevolgd, heeft kunnen lezen dat het een bijzonder avontuur was. Het werken met de leerlingen was heerlijk, zeker ook in een nieuwe onderwijssetting. Het is dan ook zeer spijtig dat er nu toch een eind komt aan deze reis. Per 31 juli loopt mijn contract en dat van mijn collega af.
Deze weblog is niet de plek om uitvoerig uit de doeken te doen over het wat en hoe. Dat zou niet professioneel zijn vind ik. Alhoewel ik er wel veel behoefte aan heb. Wat ik er over wil zeggen is dat het aan onze idealen, kennis, ervaring en enthousiasme niet heeft gelegen, maar dat er in een dergelijke nieuwe onderwijssetting ook een visie op de nieuwe professional dient te zijn en er mogelijkheden moeten zijn om niet vanuit vinken maar vanuit vonken te mogen werken. Een nieuwe onderwijssetting vraagt (vooral) ook om nieuw (dienend) leiderschap. Professor Ganzevoort gaf daar zijn mening over op het congres Schitterend Organiseren. Ik heb die destijds als samenvatting en video al eens gepost hier. Of download de mindmap over verandering in leiderschap die ik al eens maakte. Grappig, ik werd op het spoor van deze mindmap gezet door iemand zojuist die mindmap aan het downloaden was.

Maar goed, betekent dus dat ik in de markt ben voor een nieuwe job. Officieel per  1 augustus, maar officieus per direct. Mijn cv kun je downloaden als pdf en op de About me pagina vind je nog veel meer informatie over me, mocht je iets interessants voor me zien. Ik hou me aanbevolen!

Ik heb een woordenwolk in mijn cv zitten die goed aangeeft wat belangrijke woorden zijn voor mij. Je ziet hem hieronder. Als je er op klikt krijg je een grotere versie. Daaronder zie je een woordenwolk van banen en branches die een beeld geven van wat ik zoek of waarin ik zou willen en kunnen werken.

woordenwolk mensbeeld

woordewolk banen en branches

Update: per 1 sept 2008 ben ik begonnen als nieuwe media specialist/blogger aan de faculteit Techniek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Je vindt mijn bijdrages daarover onder de tag HAN