Klaar om te wenden

Update 2 april 2006: naar aanleiding van het evenement heb ik diverse postings gemaakt en foto’s. Ze staan op een rijtje met het label (tag) Klaar om te wenden. Door in de vorige zin op dat label te klikken ga je naar het overzicht met alle postings over Klaar om te wenden op deze weblog. Boven het overzicht staan de foto’s. De foto’s zijn ook gelabelled.

De samenkomst Klaar om te wenden? beschreef ik  al eerder. Ik ben gevraagd om er verslag van te doen via mijn weblog en wellicht een podcast. Daarnaast heb ik een aantal vooraanstaande bloggers aanbevolen om er aanwezig te zijn. Deze zullen deze week benaderd gaan worden door de organisatie. Afgelopen vrijdag had ik een zeer inspirerend gesprek met Martien van Steenbergen, die betrokken is bij dit evenement (ja waar niet bij ). Ik kom op dat gesprek nog terug. De officielel tekst van de uitnodiging wil ik jullie niet onthouden. Vandaar hieronder te lezen. Daarnaast heb ik  hier de aankondiging (pdf) en de achtergrond informatie toegevoegd.
Tot slot vemeld ik hier ook de link van het meetingpoint Klaar om te wenden? die bij deze samenkomst hoort. Neem er eens een kijkje of neem deel aan de discussies.

"Klaar om te wenden?"

Herman Wijffels met Ervin Laszlo, Don Beck & Peter Merry:

de Koers van Nederland

vrijdag 31 maart 19.30 uur

spectaculaire samenkomst
in deFabrique, Maarssen
www.klaaromtewenden.nu

Geachte heer Mestrum,

Wij zijn zo vrij u te informeren over het evenement ‘Klaar om te Wenden’.

Op vrijdag 31 maart vanaf 19.30 uur vindt in deFabrique in Maarssen een interactieve bijeenkomst plaats over de koers van Nederland. Herman Wijffels, die op 29 maart afscheid neemt als voorzitter van de SER, zal daar schetsen wat er in Nederland aan de hand is.

De drie andere sprekers: Ervin Laszlo, Don Beck en Peter Merry geven een integrale visie op wat Nederland op dit moment nodig heeft en dragen wegen tot verandering aan. Zij zien een belangrijke rol voor Nederland als gidsland in de wending in denken en doen die nodig is om tot duurzame ontwikkeling en een stabielere samenleving (en wereld) te komen.

Wij verwachten dat ‘Klaar om te wenden?’ gezien uw werkveld en/of maatschappelijke positie voor u van belang is. Wij nodigen u daarom uit om op 31 maart mee te denken over en mee te werken aan de toekomst van Nederland. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.klaaromtewenden.nu. Op de website kunt u zich ook aanmelden.

‘Klaar om te Wenden?’ is het eerste grootschalige initiatief van het Center for Human Emergence Nederland (CHE). We stellen het op prijs als u deze informatie wilt doorgeven aan relaties waarvan u denkt dat ze dit willen weten.

Bedankt voor uw aandacht,
met vriendelijke groet,

Center for Human Emergence Nederland
namens het Klaar om te wenden-team

Update 5 april: voor de andere postings over Klaar om te wenden bekijk dit overzichtje:

1. Laszlo: video, audio, samenvatting
2.
Wijffels: video,
audio, samenvatting
4.
Merry: audio
, samenvatting,
video: komt eind van
de week

Technorati tags: , , , ,