Hhmm, ik voel me wat ongemakkelijk vandaag. Ik weet niet wat ik wil bloggen en of ik wil bloggen. Vreemd. Het is de eerste keer dat ik dit voel. Moet ik me daar nu druk om gaan maken of hoort er dat gewoon bij? Zo’n blogging dip. Misschien komt het wel omdat ik deze week een paar interessante en belangrijke afspraken heb staan. Zoals morgen de start van de lessenserie op het Orion College. En voel ik me daardoor wat onrustiger en gun ik me geen tijd om te reflecteren, na te denken.
Of misschien is er gewoon teveel om te volgen. In het weekend heb ik meestal al feedloze en webloze dagen. Dat bevalt me goed. Overigens voel ik geen verplichting om de webfeeds te volgen. Ik lees feeds wanneer het uit komt. Het ’tellertje’ van het aantal ongelezen berichten mag bij mij gerust oplopen. Daar word ik niet onrustig van. Maar toch ben ik wel onrustig. Sort of. Ik denk dat er iets in de pijplijn zit wat er uit moet. Iets wat nu nog onduidelijk is.
Gelukkig heb ik volgende week een weekje vakantie om eens lekker te klussen. Niet dat ik nu zo handig ben in dat soort dingen, maar het behang moet van de muren, de vloerbedekking van slaapkamers en alles moet leeg. Zodat de schilder vooruit kan en anderen de vloerbedekking kunnen leggen. Maar goed, toch eens wat anders doen is altijd goed. En eind van volgende week gaan we dan nog met de hele (schoon)familie lekker naar een huisje in Ees (Land van Bartje). Dus waar maak ik me zorgen om….
Overigens zie ik meer weblogs (die ik volg) waar het tellertje van postings niet erg op loopt. Het is stiller dan anders. Vreemd.
Maar toch, er knaagt iets, er rommelt iets. Er zijn veranderingen op til…..of het is gewoon een blogging dip smile_confused