Uitnodiging NewLevel.nl

Ik mag jullie als lezers van mijn weblog namens NewLevel.nl uitnodigen voor dit gratis event op 1 maart aanstaande. Klik op het plaatje hierboven om de uitnodiging als pdf te lezen.
Hieronder tref je de sprekers aan en een korte omschrijving van hun presentatie:


Uitnodiging NewLevel.nl

Peter Jan Rens;bekend van verschillende televisieprogramma’s waaronder de meneer kaktus show.
Op zijn welbekende enthousiaste manier zal Peter Jan Rens vertellen hoe het Mobile Coach Toestel ingezet kan worden in blended IT trajecten.
Harry Lemmens; Training Principal Norden&Eastern Europe Novell
Prestaties van individuele werknemers worden beinvloed door vele factoren. In deze presentatie gaan we focussen op een benadering die vooral gericht is op het verbeteren van prestaties van Novell technisch personeel in een bedrijf. Hoewel een z.g. skills gap analysis een belangrijk onderdeel is van deze benadering, om tot werkelijke prestatieverbeteringen te komen is meer nodig. We zullen ingaan op de achtergonden en methoden van deze benadering en met behulp van een case een voorbeeld presenteren van een rapport.
Hans Mestrum; ICT trendwatcher van Tulip computers
Maar rendement waarop? We zien trends die verder gaan dan rendement uitgedrukt in cijfers. De waarde van waarden wordt steeds belangrijker. Hans laat een aantal duurzame veranderingen in de samenleving zien. Veranderingen die leiden tot andere organisaties: schitterende organisaties.
Daar gaat het meer om de vonken dan om de vinken. Daar wil de nieuwe professional werken. Hoe ziet zo’n organisatie er dan uit? En wat vindt de nieuwe professional nu echt belangrijk? Denken we na over wat de nieuwe generatie en de nieuwe professional bezig houdt en hoe onze organisatie er dan uit moet zien? Hans geeft stof tot nadenken.
Judith Littel; Sales Manager NewLevel
Wij hebben gehoord wat de mogelijkheden zijn van het mobiel coachen van cursisten op afstand. Wij hebben gehoord hoe de nieuwe generatie bezig is met kennis opdoen en kennis delen in een vonkende samenleving en tevens hebben we gehoord hoe we bedrijfsdoelstellingen kunnen integreren in onze leertrajecten. Judith gaat in op de vraag hoe we deze informatie nu kunnen integreren in opleidingsoplossingen. Tevens zal zij dieper ingaan op de rendementsvraag en beantwoordt zij alle vragen die gesteld zijn. Ook legt zij uit wat de dienst ‘Learning Consultancy’ daarin kan betekenen voor uw organisatie!