NewlevellearningVandaag is er een persbericht uitgegeven door  NewLevel.nl. Onze gastblogger Chris die met een experiment in de klas bezig is, werkt daar. De strekking van het persbericht is als volgt.

“NEWLEVEL KOMT NAAR AMSTERDAM

AMBITIEUS OPLEIDINGSINSTITUUT VAN TULIP COMPUTERS N.V. BIEDT OPLEIDINGSFACILITEITEN IN AMSTERDAM AAN

Hedel, 8 juni 2005

NewLevel.nl (NewLevel) zet de volgende stap in de uitbreiding van haar activiteiten. Door het lokaal aanbieden van opleidingsfaciliteiten in Amsterdam is NewLevel beter in staat te voldoen aan de vraag van haar klanten.

Het opleidingsinstituut van Tulip Computers N.V. (Tulip Computers) wil hiermee zijn strategische ambitie gestalte geven. NewLevel wil van regionale opleider groeien naar een Top 5 speler met landelijke dekking in Nederland.

NewLevel is vooral onderscheidend door het aanbieden van maatwerkoplossingen met als focus competentieontwikkeling binnen organisaties.

Daarnaast speelt NewLevel in op de vraag van haar klanten naar ‘open rooster trainingen’. Dit trainingsaanbod bestaat voornamelijk uit Microsoft, Novell, SUSE Linux, Citrix en CISCO trainingen.

Certificering

NewLevel is er trots op dat zij zich, als enige opleider in Nederland, "Microsoft Gold Partner for Learning Solutions" en ook "Novell Platinum Training Partner" mag noemen. Het verkrijgen van de certificeringen onderstrepen de ambities van NewLevel.

NewLevel

NewLevel.nl is de opleidings- en consultancydochter van het beursgenoteerde Tulip Computers N.V. te Amersfoort. NewLevel is een bekende naam in de IT trainingswereld, eerst onder de naam Tulip Computers Education Center en sinds 2000 onder de naam NewLevel.”

Chris en collega’s: succes met jullie ambitieuze plannen!

Tags: , newlevel.nl, tulip computers