Sommigen zien hem al, anderen nog niet. Maar dat zal niet lang meer duren, want dan is hij er: www.hansonexperience.com. Hij  moet effe de aarde rond heb ik begrepen. Probeer een paar refresh als je hem niet direct ziet of de stijl komt niet goed door. De permalinks e.d. uit het verleden zijn ook automatisch aangepast, door mijn blog opnieuw te publiceren. Mooie functionaliteit van TypePad! Via een aanpassing in CNAME in plaats van een re-direct.
Er verandert verder niks. Je zult alleen over een tijdje dit domein dus terug zien in je zoekopdrachten in Google. De ranking zal op dit nieuwe domein natuurlijk vanaf 0 moeten worden opgebouwd. Maar och dat komt wel goed. De hmestrum.blogs.com url en links zullen gewoon blijven werken en ook de zoekresultaten die in Google op dat domein staan zullen gewoon verwijzen naar mijn oude domein.
En als alles goed gaat zal straks www.hansonexperience.nl naar dezelfde blog wijzen. Mocht je dus de komende uurtjes af en toe niks te zien krijgen, excuses daarvoor. Even refreshen en hij moet door komen als het goed is.