Select Page

Met Gabbly kun je chatten op je blog

Ik kwam dit tegen bij Neville Hobson die vandaag een live podcast gaat maken. Naast Skypecast gebruikt hij ook Gabbly chat. Ja dat moest ik natuurlijk even uit proberen. Vandaar even dit schermpje.
Als ik het goed heb gezien is er ook een TypePad widget om het je kolom aan de zijkant op te nemen. Maar dat wordt door de Nederlandse versie van TypePad nog niet ondersteunt. Eerst zo maar eens even kijken. Je kunt ook een webfeed in je feedreader plakken, zodat je een transcript van de chat krijgt.

Wil je eens mee chatten om te zien of en hoe het werkt?

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Hans Mestrum

  Het werkt harstikke goed. Heb net een chat gehad met Ronald van Febber.

  Antwoord
 2. Pierre

  Wel maf natuurlijk dat ik de chat hier kan volgen via RSS zonder er zelf actief aan deel te nemen.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Ja maar op zich wel aardig dat je zo een chat kunt volgen vind ik. Je wilt misschien alleen de chat maar volgen en niet aktief mee doen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This