brabant blogt

Omroep Brabant loopt al lang voorop met toepassing van nieuwe media. Zo gaven ze alle Brabantse politici een weblog destijds en heb ik regelmatig met de redactie mogen samenwerken voor het beschikbaar krijgen van stukjes uit uitzendingen in YouTube.
Op de homepage van Omroep Brabant kom je natuurlijk de RSS feed toe en ook een podcast feed. Je kunt live radio volgen en ook het journaal bekijken. Iets wat ik nog niet gemeld heb hier is dat de laatste 5 weblogpostings van Brabants blogs op de homepage staan (zie plaatje hiernaast met 3 postings van mij erin). Je kunt dan doorklikken naar alle berichten van die Brabantse weblogs. omroep brabant blog aanmelden En om het allemaal makkelijk te maken kunnen Brabantse bloggers zichzelf aanmelden. Je kunt gewoon je weblog en webfeed en dergelijke invullen en je wordt opgenomen in de lijst van postings. Natuurlijk moet je wel aan een aantal spelregels voldoen:

“Spelregels: Je moet in Brabant wonen of er geboren zijn. Je weblog hoeft niet per se over Brabant te gaan, maar moet wel regelmatig worden bijgehouden. Commerciële, erotische en/of discriminerende weblogs worden niet opgenomen.”

Dat lijkt me dus niet zo moeilijk. Dus ben jij een Brabantse blogger? Meld je aan, dan word je ook opgenomen in de lijst. Mooi toch!