Select Page

Hoe zit het met emailmarketing?

Als RSS poplairder wordt, hoe zit het dan met emailmarketing? Marco van MarketingFacts en ik hebben wat uitgezocht dat te lezen staat op MarketingFacts:
emailmarketing update met interessante cijfers en grafieken
onderzoek van OnlyOnce
onderzoek van ClearContext
Enkele conclusies uit het onderzoekje Marco mbt emailmarketing vind je hieronder :


– e-mails dat daadwerkelijk op de juiste plaats aankomt is in de periode Q3 2002 tot Q4 2004 gestegen
– het percentage van de ontvangers dat de e-mail daadwerkelijk leest, is gezakt van 37,6 procent in Q3 2002 tot 32,6 procent in Q4 20004
– de doorklikratio is indezelfde periode gestegen
– het percentage geopende email blijft het hoogste voor financiele dienstverlening en business gerelateerde producten en diensten. Email gericht op consumenten worden het minst geopend.
– de bekendheid en vertrouwen in de afzender is de belangrijkste factor (59,2 procent) om een email te openen gevolgd door de omschrijving van het onderwerp (41,1 procent).
De conclusies van ClearContext vind je hier en de conclusies van OnlyOnce staan hier.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This