Vandaag, dinsdag 20 maart, Pierre Gorissen van Ict & Onderwijsblog op de stand. Zeer geinteresseerd en met verstand van zaken laat Pierre zich rondleiden. Natuurlijk werd hij eerst ontvangen door Rene Vlak van PaceBlade. Daarna voelde hij de diverse tablets eens stevig aan de tand. Hij wilde ze allemaal eens vastgehouden hebben en uitgeprobeerd. Vooral de combinatie digitizer en touch mogelijkheid vond hij prachtig.

 

 

cebit 2007 039

Daarna kreeg Pierre een rondleiding langs de producten van Conceptronic, waar hij zich alles liet vertellen over de storage oplossingen en connectivity producten.
Je kon duidelijk merken dat Pierre weet waar hij over praat. Met vakkundige vragen kwam hij meer te weten over de techniek achter het een en ander en waarom voor bepaalde functionaliteit is gekozen. En zo te merken voelde Pierre zich in een grote speeltuin smile_regular

Trouwens de avond hiervoor hadden we al een zeer geanimeerd gesprek over techniek, web 2.0, webloggen en alles wat daar mee samenhangt. Heerlijk om zo van gedachten te wisselen. En natuurlijk heb ik hem toen ook al het nodige van ons verteld.
Bij de uitleg van Tulip ego was Pierre wel geinteresseerd, maar zei hij toch eerlijk dat hij meer voor functionaliteit gaat dan voor design. Zo zie je maar, hoe smaken kunnen verschillen. Ik vond de ego die daar stond met dat zwarte toetsenbord geweldig.
Ik heb ook een video geschoten van de rondleiding met Pierre. Ik zal die proberen vandaag online te krijgen.