Select Page

Uitnodiging gratis event: ontwikkelingen in de kenniseconomie

Uitnodiging NewLevel.nl

Ik mag jullie als lezers van mijn weblog namens NewLevel.nl uitnodigen voor dit gratis event op 1 maart aanstaande. Klik op het plaatje hierboven om de uitnodiging als pdf te lezen.
Hieronder tref je de sprekers aan en een korte omschrijving van hun presentatie:


Uitnodiging NewLevel.nl

Peter Jan Rens;bekend van verschillende televisieprogramma’s waaronder de meneer kaktus show.
Op zijn welbekende enthousiaste manier zal Peter Jan Rens vertellen hoe het Mobile Coach Toestel ingezet kan worden in blended IT trajecten.
Harry Lemmens; Training Principal Norden&Eastern Europe Novell
Prestaties van individuele werknemers worden beinvloed door vele factoren. In deze presentatie gaan we focussen op een benadering die vooral gericht is op het verbeteren van prestaties van Novell technisch personeel in een bedrijf. Hoewel een z.g. skills gap analysis een belangrijk onderdeel is van deze benadering, om tot werkelijke prestatieverbeteringen te komen is meer nodig. We zullen ingaan op de achtergonden en methoden van deze benadering en met behulp van een case een voorbeeld presenteren van een rapport.
Hans Mestrum; ICT trendwatcher van Tulip computers
Maar rendement waarop? We zien trends die verder gaan dan rendement uitgedrukt in cijfers. De waarde van waarden wordt steeds belangrijker. Hans laat een aantal duurzame veranderingen in de samenleving zien. Veranderingen die leiden tot andere organisaties: schitterende organisaties.
Daar gaat het meer om de vonken dan om de vinken. Daar wil de nieuwe professional werken. Hoe ziet zo’n organisatie er dan uit? En wat vindt de nieuwe professional nu echt belangrijk? Denken we na over wat de nieuwe generatie en de nieuwe professional bezig houdt en hoe onze organisatie er dan uit moet zien? Hans geeft stof tot nadenken.
Judith Littel; Sales Manager NewLevel
Wij hebben gehoord wat de mogelijkheden zijn van het mobiel coachen van cursisten op afstand. Wij hebben gehoord hoe de nieuwe generatie bezig is met kennis opdoen en kennis delen in een vonkende samenleving en tevens hebben we gehoord hoe we bedrijfsdoelstellingen kunnen integreren in onze leertrajecten. Judith gaat in op de vraag hoe we deze informatie nu kunnen integreren in opleidingsoplossingen. Tevens zal zij dieper ingaan op de rendementsvraag en beantwoordt zij alle vragen die gesteld zijn. Ook legt zij uit wat de dienst ‘Learning Consultancy’ daarin kan betekenen voor uw organisatie!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Jan Commandeur

    Klinkt als een goed verhaal wat je gaat vertellen Hans!

    Antwoord
  2. Hans Mestrum

    @jan: dank je! Ja interessante ontwikkelingen zijn er te zien. Helaas heb ik maar een half uur, dus ik kan niet veel meer doen dan ze even aan stippen.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This