Select Page

Boek Peter Merry: Evolutionair Leiderschap

Ik heb zojuist het boek Evolutionair Leiderschap van Peter Merry binnen gekregen. De ondertitel luidt: integraal leiderschap voor een steeds complexere wereld. Op de achterkant lees ik dat Peter in dit boek de theorieën van onder andere Ken Wilber, Don Beck en Peter Senge verwerkt. Ook komen concepten aan bod als Open Space-technologie, chaordisch ontwerp en collectieve intelligentie. En als ik het boek zo doorblader dan zie ik prachtige schema’s in kleur, die in een op het eerste gezicht heel duidelijk over komen. Herman Wijffels heeft het voorwoord geschreven en Marianne de Jager van IBM Nederland beschrijft op de eerste pagina van het boek wat ze bij IBM met de ideeën van Peter Merry doen:

“Bij IBM Nederland passen we de ideën van Peter Merry met succes toe. We creëren een omgeving waarin wederzijds vertrouwen de basis vormt voor transformatie en waarbinnen nieuwe inzichten worden aangedragen en integraal toegepast. (…)Het vergt tijd, maar draagt op alle fronten bij aan de tevredenheid van medewerkers en klanten en daarmee aan de verhoging van de omzet…en het brengt het plezier terug in het werk.”

 

Technorati tags: , , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This