Problemen internet

Momenteel ondervind ik problemen met het internet. Vreemd. Sommige website/logs komen wel door andere niet. Zo kan ik wel bij mijn blogtool maar niet bij mijn weblog. Ik heb van een persoon gehoord dat hij hetzelfde ervaart.
Hebben meer mensen hier last van? Of weet iemand wat er aan de hand is of kan zijn?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Hans Mestrum

  Hmmm schijnt te maken te kunnen hebben met het feit dat BabyXL aan het upgraden is. Morgen komt onze wijkcentrale aan de beurt.

  Antwoord
 2. Andre le Fevre

  Het zal inderdaad wel daar liggen. Ik heb geen problemen.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Opgelost! Bleek een kapotte router te zijn bij BabyXL.

  Antwoord
 4. pjere

  hallo!
  ik heb een soortgelijk probleem maar dan met runescape… ik doe gewoon wat ik normaal doe en dan gaat ie laden voor de loginpagina en dan gaat de pagina weg en komt ie op bureaublad te staan
  enig idee?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This