Select Page

Praatjes met plaatjes

Ik mag binnenkort een paar keer optreden. Leuk! Zo zal ik spreken op de bijeenkomst van Microsoft IT Academy NewLevel en Ecabo op 16 maart 6 maart. Ik zal het daar gaan hebben over nieuwe media als instrumenten in een veranderende wereld. De bezoekers zullen uit het HBO en MBO komen. Vooral ROCs zullen er te gast zijn. NewLevel presenteert daar haar aanpak met Microsoft cases voor ROCs. Deze beschrijving (pdf) heb ik ingeleverd bij de organisatie.
Daarnaast zal ik op 1 maart een presentatie houden op het NewLevel Event: Ontwikkelingen in de Kenniseconomie: Rendement! Gastheer is dan Peter Jan Rens (jawel meneer cactus). Hij zal ook spreken over het thema: Mobiel coaching. Harry Lemmens van Novell zal dan ingaan op Performance Consulting en Judith Littel van NewLevel op Meer rendement uit trainingen. Dit event is gratis en je kunt je opgeven door dit formulier in te vullen en terug te mailen of faxen.
Tot slot begin ik vanaf 14 februari (kijk bij 14 februari voor de beschrijving) met een lessencyclus bij het Orion College. Ik zal daar in het kader van de lessen Nederlands lekker gaan webloggen etc. met de leerlingen.  

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

5 Comments

 1. Fred Zelders

  Ben je ook van plan om je gebruikte materiaal online te zetten?

  Antwoord
 2. Willem

  Hee Hans, wat grappig. Ik probeer er 16 maart bij te zijn: dan kan ik een keer over jou bloggen!
  (morgen even aan m’n baas vragen)

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @fred: materiaal zal ik online zetten
  @willem en fred: zal trouwens denk ik voor jullie niet zoveel nieuws bevatten als trouwe lezers hier.

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  De datum stond trouwens niet correct in mijn posting. Moet zijn 1 maart bij Microsoft IT Academy. Excuses!

  Antwoord
 5. Hans on Experience

  Statistieken maart 2007

  Goed om weer even de zaken op een rijtje te zetten. Maart heeft veel nieuwe lezers opgeleverd en veel nieuwe abonnees. We zitten weer duidelijk in de lift. Dat komt natuurlijk door mijn diverse praatjes bij plaatjes, Microsoft Vista en Sony Vaio en de …

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This