Plaatje van een link
Ik kwam via de blog van Miel op Snap.com. Een mooie tool om te laten zien hoe de website eruit ziet onder een link. Als je met je muis over een link gaat wordt er een plaatje (snap) getoond van die betreffende link. Het mooie van deze service is dat het niet een algemeen plaatje laat zien, maar echt de pagina waar de link naar toe gaat. En in een behoorlijk venster zodat je je een beeld kunt vormen van de pagina.

Geen interne links
Daarnaast is het goed dat de interne links niet getoond worden, anders wordt het een erg drukken kermis. Overigens kun je ook aanpassingen maken in welke links je wel en niet wilt zien.
De installatie stelt niet zoveel voor. Een paar regels code (geen abonnement nodig en het is gratis) plakken en je bent klaar.

Techcrunch review
Ik heb al eens eerder een dergelijk service hier gehad, maar die vond ik niet zo mooi en veel te druk. Als je merkt dat het even duurt voordat het plaatje verschijnt, dan wordt er een ‘verse’ snap gemaakt. Het plaatje is dan nog niet voorhanden in de database. Techcrunch heeft het ook getest.

Wat vind jij ervan?