Ik mag binnenkort een paar keer optreden. Leuk! Zo zal ik spreken op de bijeenkomst van Microsoft IT Academy NewLevel en Ecabo op 16 maart 6 maart. Ik zal het daar gaan hebben over nieuwe media als instrumenten in een veranderende wereld. De bezoekers zullen uit het HBO en MBO komen. Vooral ROCs zullen er te gast zijn. NewLevel presenteert daar haar aanpak met Microsoft cases voor ROCs. Deze beschrijving (pdf) heb ik ingeleverd bij de organisatie.
Daarnaast zal ik op 1 maart een presentatie houden op het NewLevel Event: Ontwikkelingen in de Kenniseconomie: Rendement! Gastheer is dan Peter Jan Rens (jawel meneer cactus). Hij zal ook spreken over het thema: Mobiel coaching. Harry Lemmens van Novell zal dan ingaan op Performance Consulting en Judith Littel van NewLevel op Meer rendement uit trainingen. Dit event is gratis en je kunt je opgeven door dit formulier in te vullen en terug te mailen of faxen.
Tot slot begin ik vanaf 14 februari (kijk bij 14 februari voor de beschrijving) met een lessencyclus bij het Orion College. Ik zal daar in het kader van de lessen Nederlands lekker gaan webloggen etc. met de leerlingen.