Select Page

Crisiscommunicatie van Dreamhost: zo kan het dus!

Ik heb net voor mijn vakantie Dreamhost gekozen om daar wellicht mijn weblog te gaan hosten. Nu hebben ze daar stevige problemen gehad tijdens mijn vakantie, vanwege een ‘power outage’.
Wat doen bedrijven dan met klanten normaal gesproken? Niet zoveel meestal. Je gaat immers je vuile was niet buiten hangen, toch….
Nou dat doen ze bij Dreamhost dus wel! Tjonge wat pakken die uit met een stuk waar ik zoveel respect voor heb: The anatomy of a disaster.
Compleet, met prachtige foto’s, laten ze het achterste van hun tong zien, het binnenste van hun hart. En dat maakt het zo krachtig. Authenticiteit! Transparantie en eerlijkheid! Crisiscommunicatie van de bovenste plank. Geen dikdoenerij, opgeklopte verhalen, geleerde marketingklets. Nee gewoon vanuit de praktijk en vooral vanuit het hart geschreven. Prachtig!
En dat het werkt kun je zien: 145 reacties! En die liegen er niet om. Klanten reageren spontaan en eerlijk. Mooi om zo de dialoog te zien groeien. Maar natuurlijk ben ik eerlijk gezegd wel blij dat ik mijn blog daar nog niet heb staan.
Dus pr medewerkers van bedrijven, corporate communicators, marketeers: eerlijkheid duurt het langst. En natuurlijk: kwaliteit 😉

Wow! A big applause for Dreamhost on communication! But please, also give us a stable platform.
Thanks Scoble for letting me know.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This