Select Page

Crisiscommunicatie van Dreamhost: zo kan het dus!

Ik heb net voor mijn vakantie Dreamhost gekozen om daar wellicht mijn weblog te gaan hosten. Nu hebben ze daar stevige problemen gehad tijdens mijn vakantie, vanwege een ‘power outage’.
Wat doen bedrijven dan met klanten normaal gesproken? Niet zoveel meestal. Je gaat immers je vuile was niet buiten hangen, toch….
Nou dat doen ze bij Dreamhost dus wel! Tjonge wat pakken die uit met een stuk waar ik zoveel respect voor heb: The anatomy of a disaster.
Compleet, met prachtige foto’s, laten ze het achterste van hun tong zien, het binnenste van hun hart. En dat maakt het zo krachtig. Authenticiteit! Transparantie en eerlijkheid! Crisiscommunicatie van de bovenste plank. Geen dikdoenerij, opgeklopte verhalen, geleerde marketingklets. Nee gewoon vanuit de praktijk en vooral vanuit het hart geschreven. Prachtig!
En dat het werkt kun je zien: 145 reacties! En die liegen er niet om. Klanten reageren spontaan en eerlijk. Mooi om zo de dialoog te zien groeien. Maar natuurlijk ben ik eerlijk gezegd wel blij dat ik mijn blog daar nog niet heb staan.
Dus pr medewerkers van bedrijven, corporate communicators, marketeers: eerlijkheid duurt het langst. En natuurlijk: kwaliteit 😉

Wow! A big applause for Dreamhost on communication! But please, also give us a stable platform.
Thanks Scoble for letting me know.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This