Select Page

Een echte unconference: BloggerCon IV als podcast!

Ik lees net bij Fred Zelders over BloggerCon IV. En wow man, dit wordt een seminar/conferentie zoals je nog niet hebt gezien. Het wordt namelijk een podcast! Een echte unconference. Dave Winer doet natuurlijk ook mee. Als hij tenminste mag. Want de discussieleiders bepalen wie en wat en hoe. En geen entreekosten of dure lunches. Nee gewoon zelf ergens een hapje gaan eten. En als je lees hoe het is opgezet: geen sprekers, geen panel, geen publiek. Wel discussies, sessies 😉 en discussieleiders. Ook wifi en IRC .
De doelstelling van deze unconference is om een podcast, webcast en IRC channel te produceren. De deelnemers worden uitgenodigd en moeten hun traditionele petten thuis laten. Dus geen commercie, geen businessmodellen. En er zijn op dat moment nog enkele andere bijeenkomsten. Maar dat kun je allemaal lezen op de BloggerCon website.

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Fred Zelders

  Hans, ik dacht dat Dave er zelf echt wel bij is.
  Hij is de bedenker van BloggerCon 🙂

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  😉 Ja snap ik, maar hij schrijft zo mooi dat het niet zeker is dat je er bij kunt zijn omdat de DLs mensen uitnodigen. Hij kan ook niet overal naar toe schrijft hij verder. Dus een echte unconference-man laat zichzelf misschien wel thuis LOL

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This