Ik las op Marketingfacts.nl dat de burgemeester en wethouders van Amsterdam aan het bloggen zijn geslagen. Jawel! Mooi toch. En gelijk was blogger Cohen aan het woord in Radio Online.
Ik heb even gekeken en ja hoor het is een echte blog. Met reactiemogelijkheden! Daar kunnen sommige politici nog een puntje aan zuigen. En wat ik dan heel mooi vindt is dat Job Cohen ook meteen reageert, met typos en ontboezemingen over wijntjes en al. En zijn emailadres staat er ook gewoon bij. Lees zijn posting en de reactie maar eens.
Het schijnt dat Cohen naar aanleiding van een reis met o.a. Michel Frackers naar o.a. SixApart aan het bloggen is geslagen. De blog is echter niet van SixApart zo lees ik hier:

"Deze website draait op het IPROX-platform van InfoProjects bv.
PROX is een state-of-the-art Content Management Systeem voor omvangrijke webomgevingen.
Voor meer informatie, zie: http://www.infoprojects.nl en http://www.iprox.nl."

Ik vind alleen nog geen RSS/webfeed….Da’s nou jammer. Meneer Cohen, hoe kan ik nu uw blog volgen?
Frackers vindt wel dat er een registratiesystemen voor reacties moet komen op die blog tegen idioten en spam. Hhmm, dat van die spam begrijp ik, maar wie maakt er nu uit wie er wanneer een idioot is?
In ieder geval staat er nog niets dicht bij de reactiemogelijkheden. Ik kon zo reageren. Mooi! Ik hoop alleen dat ze wat meer gaan bloggen dan 1x per week ­čśë

Technorati tags: ,