Select Page

2005 en 2006

Ik ben momenteel bezig met de ‘voorraadtelling’ zullen we maar zeggen. Het feit dat het nog erg rustig is in de blogosphere geeft me die gelegenheid. Eens alle cijfertjes op een rij aan het zetten van 2005. Het aantal postings, reacties, bezoekers, RSS subscribers, Technorati links, Furl bezoekers, screencast downloads etc. Mooi dat die informatie zo allemaal voor handen is. Het geeft me een idee wat 2005 nu concreet in heeft gehouden voor wat betreft mijn weblogs. Uit die cijfertjes kan ik dan weer conclusies trekken voor 2006 en doelstellingen scherper krijgen.
Daarnaast ben ik op de achtergrond bezig met wat aanpassingen uit te proberen door bijvoorbeeld een aparte pagina met al mijn webfeeds te maken. En aangezien CSS en HTML nieuw voor me is is dat ook weer een mooie uitdaging.
Wat ik me verder af aan het vragen ben is natuurlijk waar ik de komende tijd aandacht aan ga besteden. Wel duidelijk is voor mij dat ik steeds de snijvlakken op blijf zoeken tussen mens en techniek, tussen gevoel en verstand, tussen trends en duurzame veranderingen, tussen veranderingen op micro-niveau en macro-niveau. En dat ik dit alles via mijn weblog blijf communiceren (natuurlijk met podcasts en screencasts). Enerzijds voor mezelf, maar vooral ook voor mijn collega’s binnen de Tulip-groep en andere geïnteresseerden. Connecting and Sharing.
Wordt vervolgd.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This