Ik ben momenteel bezig met de ‘voorraadtelling’ zullen we maar zeggen. Het feit dat het nog erg rustig is in de blogosphere geeft me die gelegenheid. Eens alle cijfertjes op een rij aan het zetten van 2005. Het aantal postings, reacties, bezoekers, RSS subscribers, Technorati links, Furl bezoekers, screencast downloads etc. Mooi dat die informatie zo allemaal voor handen is. Het geeft me een idee wat 2005 nu concreet in heeft gehouden voor wat betreft mijn weblogs. Uit die cijfertjes kan ik dan weer conclusies trekken voor 2006 en doelstellingen scherper krijgen.
Daarnaast ben ik op de achtergrond bezig met wat aanpassingen uit te proberen door bijvoorbeeld een aparte pagina met al mijn webfeeds te maken. En aangezien CSS en HTML nieuw voor me is is dat ook weer een mooie uitdaging.
Wat ik me verder af aan het vragen ben is natuurlijk waar ik de komende tijd aandacht aan ga besteden. Wel duidelijk is voor mij dat ik steeds de snijvlakken op blijf zoeken tussen mens en techniek, tussen gevoel en verstand, tussen trends en duurzame veranderingen, tussen veranderingen op micro-niveau en macro-niveau. En dat ik dit alles via mijn weblog blijf communiceren (natuurlijk met podcasts en screencasts). Enerzijds voor mezelf, maar vooral ook voor mijn collega’s binnen de Tulip-groep en andere geïnteresseerden. Connecting and Sharing.
Wordt vervolgd.