Select Page

Experience in levende lijve: interview met Karim Rashid

Kamir rashid

Het Imagineering Congres was een interessant evenement met grote sprekers. Ik heb daar live verslag van gedaan. Karim Rashid was toen één van de sprekers. Op FZ staat een mooi interview met hem door Henk Jan Winkeldermaat. Henk Jan begint met een  wel heel bijzonder vraag en dan weet je dat je heek bijzondere antwoorden krijgt. Geen standaard praatje maar over verleden maar vooral het nu en the ‘human-being’.
Hier staat trouwens heel mooi te lezen waarom Karim Rashid een levend voorbeeld is van Experience. Ik citeer hieronder een stukje. De rest kun je daar zelf lezen (zeker de moeite waard om de ervaringen van Henk Jan tijdens de presentatie van Kamir op het Imagineering Congres te ervaren).

“Monique is styliste en Karim Rashid de opperoppergod van de designwereld.

Ik had wel eens van ’m gehoord, en zijn gezicht kwam me ook wel bekend voor, maar verder och, hij was een van de sprekers tijdens het congres van het Imagineering Congres van de NHTV in de Grote Kerk in Breda. Big deal. Maar als je het hebt over passie voor je vak dan was die passie te zien in Monique’s pupillen, ze werd bijna gek van jaloezie.”

Dit is wat Pine bedoeld met transformatie. Rashid heeft iets teweeg gebracht bij Monique. En als je het interview leest van Henk Jan dan gebeurt zoiets volgens mij ook bij Rashid.

Tags: Karim Rashid, beleveniseconomie,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This