Een probeersel. Dit is een video podcast waarbij je 3 mogelijkheden hebt. Als je op de playknop klikt in het scherm dan wordt de Windows Media file afgespeeld in het venster. Als je op de mp3 optie klikt hoor je de audio (speciaal dus voor mensen waarvoor de video te zwaar is) als je die tenminste af kunt spelen. Anders wordt ie gedownload en als je op de ipod optie kiest download je het bestand voor je iPod video.
Ik ben enthousiast over deze mogelijkheden. Ik heb het gemaakt met de splinternieuwe versie van Camtasia Studio 4 die ik al een weekje in mijn bezit heb.
Heel nieuwsgierig ben ik wat nu mijn webfeed doet. Welke bijlage komt er in de feed. Is dat de mp3 of de ipod versie. Of geen van beide. Ik hoop de ipod versie, want dan kan dus nu tegelijkertijd hier een afspeelbare versie aanbieden met een bijlage in de webfeed voor de ipod video.
Overigens is deze video podcast gemaakt door de slides van Maurits Bruel te combineren in Camtasia met de audio die ik van mijn video heb gehaald.
Hoezo mix&match? 😉

PLAY VIDEO PODCAST

Presentation: Geluk by Maurits Bruel (www.geluksfabriek.nl)


Congres Schitterend Organiseren

iPod Video, 31,12 MB
MP3 Audio, 14,42 MB

Update: he jammer. Ik kan geen html hier in deze posting zetten. Vandaar een link onder play knop om de video podcast af te kunnen spelen.
Als iemand een idee heeft hoe dat moet dan hoor ik het graag.