Kamir rashid

Het Imagineering Congres was een interessant evenement met grote sprekers. Ik heb daar live verslag van gedaan. Karim Rashid was toen één van de sprekers. Op FZ staat een mooi interview met hem door Henk Jan Winkeldermaat. Henk Jan begint met een  wel heel bijzonder vraag en dan weet je dat je heek bijzondere antwoorden krijgt. Geen standaard praatje maar over verleden maar vooral het nu en the ‘human-being’.
Hier staat trouwens heel mooi te lezen waarom Karim Rashid een levend voorbeeld is van Experience. Ik citeer hieronder een stukje. De rest kun je daar zelf lezen (zeker de moeite waard om de ervaringen van Henk Jan tijdens de presentatie van Kamir op het Imagineering Congres te ervaren).

“Monique is styliste en Karim Rashid de opperoppergod van de designwereld.

Ik had wel eens van ’m gehoord, en zijn gezicht kwam me ook wel bekend voor, maar verder och, hij was een van de sprekers tijdens het congres van het Imagineering Congres van de NHTV in de Grote Kerk in Breda. Big deal. Maar als je het hebt over passie voor je vak dan was die passie te zien in Monique’s pupillen, ze werd bijna gek van jaloezie.”

Dit is wat Pine bedoeld met transformatie. Rashid heeft iets teweeg gebracht bij Monique. En als je het interview leest van Henk Jan dan gebeurt zoiets volgens mij ook bij Rashid.

Tags: Karim Rashid, beleveniseconomie,