Select Page

Bemoeit de PR afdeling van IBM zich nu ook met al die blogs?

Jazeker volgens een artikel in PRWeek wel. Toch staan er wel verstandige dingen in het artikel die van de VP corporate communications komen. Een paar uitspraken om over na te denken. 

“We’re not going to tell people what to say,” he added. “It’s not only good ethical sense, but consistent with protocols of the environment.”

De PR afdeling gaat ook de reacties bij houden (hoe gaan ze dat doen als er honderden weblogs komen?). En wel om de volgende reden: 

“You want to monitor what’s out there; it gives us good feedback about our products and services,”

Het opstellen van de guidelines voor de bloggers is trouwens een knap staaltje ‘wiki-werk’ bottom up: 

“Twenty employee bloggers created the guidelines in ten days, using a collaborative software tool called a wiki. The guidelines were then posted on the weblog of James Snell, a member of IBM’s Software Standards Strategy Group. Jon Iwata, SVP of communications, and Harriet Pearson, chief privacy officer, were among those who presented blogging guideline strategy to management.”

 Tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This