Stort het internet in 2007 in?

Volgens de gegevens van Ernst & Young en NTA Monitor wel, zo staat te lezen in Persberichten.com. Deze conclusie wordt getrokken door System Force:
“De schade door computervirussen en hackers neemt schrikbarend toe. Doordat bedrijven maar weinig aandacht hebben voor het probleem wordt steeds meer internetcapaciteit opgeslokt door virussen, spam en hack-activiteiten. Dit leidt er uiteindelijk toe dat het internet verstopt raakt en tenslotte ineenstort, bij een doorzettende trend al in 2007.”
De gegevens:
– In de laatste anderhalf jaar is het aantal Nederlandse bedrijven dat werd getroffen door computervirussen met 134% toegenomen.
– De afgelopen 12 maanden zijn ruim 34.000 bedrijven het slachtoffer geweest van hackers. Met een schade van gemiddeld €1.500,00 per hack komt de gezamenlijke schade op naar schatting € 263 miljoen per jaar. Ter vergelijking: volgens het NIPO bedraagt de inbraakschade bij woningen in 2002 circa € 340 miljoen.
– Van de gemiddeld 25 e-mails per dag is 11% spam en nog eens 18% niet relevant.
– Bij 70% van de organisaties is beveiligingsbewustzijn van medewerkers geen topprioriteit.
– 90% van alle VPN is kwetsbaar voor hackers.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This