Na 2 heerlijke weken in Trentino in Italië, of beter nog op Camping Jolly in Levico Terme, zijn we weer terug in Nederland. De foto’s moet ik nog van mijn fototoestel halen, dus die houden jullie nog te goed. Eerst de auto maar eens leeg maken, wassen en uitzuigen. Want die moet morgen terug naar Tulip. Het is nl. een lease-auto en aangezien ik per 1 augustus officieel bij het Orion College werk, heb ik nu zelf een auto aangeschaft.
Gelukkig viel de hoeveelheid spam op mijn weblog mee heb ik gezien en heb ik van de meer dan 200 mails al flink wat kunnen deleten aangezien daar wel behoorlijk wat spam bij zat.
Ik had me tijdens de vakantie bijna geheel afgesloten van de digitale wereld en dat was toch wel lekker. Dus geen notebook en internet. Geen radio en bijna geen tv (het was al ruim in de 2e week voordat ik de digitale ontvanger van de tv in de caravan snapte en zag dat er bij de 200 zenders ook een Nederlandstalige bij zat).
Lekker veel gelezen en prachtige steden gezien, zoals Trentino, Venetië, Verona en Pergine. En met een temperatuur die vaker boven de 35 graden was dan daaronder was het verkoelende meer bij de camping heerlijk. De airco in de stacaravan was trouwens ook heel aangenaam.  
Deze week heb ik nog vakantie en volgende week maandag ga ik me dan om 10 uur melden bij mijn collega’s van het Orion College. De leerlingen komen een week later.