Ik krijg mooie reacties op de inhoud van mijn weblog. Leuk! Hieronder een paar citaten:
– Hetzelfde compliment voor je strakke updates, een dergelijk forum in de lucht brengen is één, maar up-to-date houden is een heel ander verhaal! (Jeroen de Punder, Tulip Disitribution International Holding)
– Ik heb even op je website gekeken en val van de ene verbazing in de andere. Ik zou zeer zeker graag met je van gedachten wisselen en moet daarvoor eerst nog eens verder studeren op wat je allemaal op die website hebt gezet. (Mark Havermans, NewLevel.nl)
– Mooie weblog waaruit blijkt dat je inmiddels zelf al een “goeroe” moet zijn (of aan het worden bent) op dit gebied. (Nils van Keulen van DST Experience Communicatie)
– ik vind dat je een mooie hebt opgezet, mijn complimenten daarvoor! (Anna Snel, wetenschappelijk onderzoekster)
– Wat een inspirerend overzicht van bewegingen! Cornelis is zo belangwekkend!! (Albert Boswijk, directeur European Centre for Experience Economy)
– Wat een energie stop je daar in. Het is trouwens goed leesbaar maar dat komt natuurlijk omdat je het lekker kort houdt. (Laurens Bakx NewLevel.nl)
– Je Weblog ziet er prima uit: boeiend en bondig! (Stef Seykens, SirFund)
– Ziet er perfect uit zo….(Claus Soedemah NewLevel.nl)
– Boeiende site; ik ga hem zeker op de trends pagina zetten. (Trieu Huynh Trico)
– Ik heb net even zitten kijken, ziet er mooi uit, maar vooral erg veel zinnig info. Ik zal er zeker zeer regelmatig naar kijken en je rode draad proberen te volgen ! Succes ! (Goos Bus, NewLevel.nl)