Mijn webfeed Wow! Jullie weten me te vinden zeg. Had ik begin januari nog 390 webfeed abonnees en was het hoogste aantal abonnees 466 op 30 januari, nu zie ik ineens 483 abonnees sinds gisteren. Ik word er stil van. Hopelijk vinden jullie hier wat je zoekt. Schroom in ieder geval niet om je reacties achter te laten. Ik stel dat bijzonder op prijs. Maar gewoon meelezen mag natuurlijk ook. Wat je wilt. Ik heet jullie in ieder geval welkom! Fijn dat je er bent.
Op mijn pagina met alle webfeeds bij elkaar vind je ook mijn webfeeds per categorie, van mijn foto’s, video’s, online archieven etc.
Als je meer over mijn achtergrond wilt weten, dan kun je dat op mijn About pagina vinden. Trouwens, aan de zijkant vind je onde My Context, allerlei min of meer handige zaken. Neus er eens rond. En als je mijn Archieven per categorie, per maand of van mijn online archieven of andere blog eens wilt bekijken kun je dat doen op mijn archief pagina. Die link vind je ook aan de zijkant boven de uitklapmenu’s van de categorieën en maanden.
Nou, welkom hier in ieder geval en laten we er samen een prachtige experience van maken!