Beste mensen, die zich de  laatste 2 weken geabonneerd hebben op mijn webfeed: Welkom hier op Hans on Experience. 25 Nieuwe abonnees erbij! Vandaag zijn er 276 277 subscribers op de default feed, 97 op mijn Screencasting and Video Podcasting feed en nog een 125–tal op de feeds op allerlei categorieën. Naast de 55 emailsubscribers zijn we dus al met 550! Zet jezelf eens op de kaart door jezelf toe te voegen op de Frappr-map van Hans on Experience. Dan kan iedereen zien wie je bent en waar je zit (als je daar prijs op stelt natuurlijk).
Ik hoop dat je hier vindt wat je zoekt. Schroom niet om de conversatie te zoeken en dus reacties achter te laten of me een email te sturen. Even een paar zaken op een rijtje:

– kijk ook eens in de rechterkolom in My Context. Daar vind je de boeken die ik gelezen heb, mijn MindMaps (handige schema’s), mijn foto’s, mijn archieven, mijn webfeeds per categorie en van mijn andere weblogs, mijn reading list (van weblogs), de reacties die ik elders achtergelaten heb en allerlei handige tools.
– Uiteraard staat in My Context ook informatie over mij, over mijn werkgever Tulip Computers hoe je contact met me kunt krijgen.
– onder elke posting zie je een vierkantje met blauw-witte vlakken. Als je daarop klikt kun je die posting bewaren in del.icio.us. Een online archief. Daarnaast kun je met het envelopje de link van de posting doorsturen naar iemand anders of jezelf. Het groene vlakje met het tekstballonnetje is van Technorati. Je kunt zien wie nog meer naar die posting linkt. De cc is mijn creative commons license.
– In de Google Search balk kun je zowel op mijn weblog zoeken als op het internet. En met de zoekoptie van Technorati zoek je dus in alle weblogs naar een item.
– Wat jullie nog meer lezen kun je vinden in het handige overzichtje helemaal onderaan de rechterbalk.

Nogmaals: welkom! Laat eens wat van je horen, zodat andere lezers je ook leren kennen.