Het begint ergerlijke vormen aan te nemen. Vind ik. Dat gebel van telesales heren en dames over hypotheken, leningen, pensioenen, reizen etc. “Wij zijn op zoek naar iemand die past in de doelgroep tussen 15 en 85, bla bla bla….” En verdomme nou beginnen ze ook al meerdere keren per dag te bellen. Ja en zelfs met dezelfde vraag. Mijn vrouw werd gisteren maar liefst 3x lastig gevallen met de ‘lenen.nls’ van deze wereld.
Bah wat een vervelend gedoe. Want je kunt er niet de stekker uit trekken of een sticker opplakken dat je het gedoe niet wilt. Het lijkt verdomme wel spam. Weet iemand waar je dit soort telefoontjes ‘af kunt zetten’, of moeten we het maar gewoon accepteren? Nou dat was ik dus niet van plan. Ik ga eens bij houden wie dat allemaal zijn en zal dat eens rapporteren hier. Ik heb niet de illusie dat mijn blog daar iets toe doet, maar toch, misschien worden jullie er ook niet goed van. Schrijf er dan eens over. Misschien helpt het. Ik ga ze hier opnemen met als titel: vervelende belletjetrekkers.
Dus, heren en dames telemarketeers en telesales: verzin eens iets waardoor ik naar je toe kom in plaats van mij lastig te vallen met je koopwaar en quasi interessante vragen. Pleur die enquetes dan gewoon op het internet, dan vind ik ze vanzelf wel en vul ik ze in als ik daar zin in heb en als het me uitkomt. Maar blijf niet belletje trekken. Zo goedkoop! Ik gooi er in ieder geval de hoorn voortaan op eh druk hem weg.

Vervelende belletjestrekker van vandaag (of liever gisteren): lenen.nl

Technorati tags: , , ,